"Hoe vreselijk ... Wij waren net iets eerder in de vlieghaven , vertraging wegens staking in Frankrijk. God .. Hoe snel kan het allemaal gedaan zijn," aldus Van Bruystegem. "

"Nu is het zaak om kalm te blijven en weer niet in angstmodus te schieten. Dat is nu net wat "zij" willen. Zelfs zonder de aanhouding van die terrorist, zouden ze nooit stoppen met aanslagen. Verbijstering, ongeloof ... Weeral . Maar we wisten dat dit ooit zou gebeuren en het zal nog gebeuren. Maar ik hoop uit de grond van mijn hart dat we niet stoppen met "leven". Ik ga nooit stoppen met reizen, vliegen ... Nooit stoppen met leven."

Hoe vreselijk ... Wij waren net iets eerder in de vlieghaven , vertraging wegens staking in Frankrijk. God .. Hoe snel...

Posted by Paul Van Bruystegem on Tuesday, 22 March 2016
"Hoe vreselijk ... Wij waren net iets eerder in de vlieghaven , vertraging wegens staking in Frankrijk. God .. Hoe snel kan het allemaal gedaan zijn," aldus Van Bruystegem. ""Nu is het zaak om kalm te blijven en weer niet in angstmodus te schieten. Dat is nu net wat "zij" willen. Zelfs zonder de aanhouding van die terrorist, zouden ze nooit stoppen met aanslagen. Verbijstering, ongeloof ... Weeral . Maar we wisten dat dit ooit zou gebeuren en het zal nog gebeuren. Maar ik hoop uit de grond van mijn hart dat we niet stoppen met "leven". Ik ga nooit stoppen met reizen, vliegen ... Nooit stoppen met leven."