Het drietal bracht het nummer voor het eerst bij het programma van Giel Beelen op de Nederlandse radiozender 3FM. De cover van de Zweedse popnimf Lykke Li sloeg aan en Triggerfinger besloot om het als single uit te brengen. 'I Follow Rivers' staat deze week zowel in de Nederlandse als in de Belgische Ultratop op nummer 1.

Op 16 maart neemt Triggerfinger het in de Lotta Arena op tegen De Jeugd Van Tegenwoordig voor de Red Bull Soundclash. Op 28 juni zijn ze het voorprogramma voor de Red Hot Chili Peppers in Nijmegen. (BW)

Het drietal bracht het nummer voor het eerst bij het programma van Giel Beelen op de Nederlandse radiozender 3FM. De cover van de Zweedse popnimf Lykke Li sloeg aan en Triggerfinger besloot om het als single uit te brengen. 'I Follow Rivers' staat deze week zowel in de Nederlandse als in de Belgische Ultratop op nummer 1. Op 16 maart neemt Triggerfinger het in de Lotta Arena op tegen De Jeugd Van Tegenwoordig voor de Red Bull Soundclash. Op 28 juni zijn ze het voorprogramma voor de Red Hot Chili Peppers in Nijmegen. (BW)