Tove Styrke - Borderline

In popmekka Zweden rollen de zangeressen met exotische snoetjes tegenwoordig van de band: na Naomi Pilgrim en Seinabo Sey is hier Tove Styrke, met de aanstekelijke reggaepop van Borderline. Let op: oorwurm!

Halos - Dust

'Dust is the first track from our forthcoming ep.' Zo, nu weet u evenveel over Halos als wij. Een trio, uit Londen, zeggen ze. Situeer ze gerust ergens tussen Soul II Soul en SOHN. Daar doet u niemand kwaad mee.

Mr. Oizo - Bear Biscuit

Het botst, het flippert, draait zijn benen in de nek en zegt 'salut, les mecs'? Het is een nieuw album van Mr. Oizo! The Church is de titel, en Bear Biscuit is de hostie. Of de miswijn. In elk geval de ontucht.

Damon Albarn - Heavy Seas of Love (Batida aka Mpula remix)

Een no-brainer, maar een geestige, deze remix die Damon Albarn bestelde bij dj Mpula, een van de bekendste dj's in het kudurogenre, die Angolese dansmengelmoes die via Portugal onze clubs bereikt heeft.

Phosphorescent - Make Me Feel Bad

Uit de dubbele compilatie Master Mix: Red Hot + Arthur Russell, waarop goed volk als Sam Amidon, Blood Orange en deze Phosphorescent ten voordele van aids-onderzoek hulde brengen aan het undergroundicoon.

Beluister hier de song

Tove Styrke - BorderlineIn popmekka Zweden rollen de zangeressen met exotische snoetjes tegenwoordig van de band: na Naomi Pilgrim en Seinabo Sey is hier Tove Styrke, met de aanstekelijke reggaepop van Borderline. Let op: oorwurm! Halos - Dust'Dust is the first track from our forthcoming ep.' Zo, nu weet u evenveel over Halos als wij. Een trio, uit Londen, zeggen ze. Situeer ze gerust ergens tussen Soul II Soul en SOHN. Daar doet u niemand kwaad mee. Mr. Oizo - Bear BiscuitHet botst, het flippert, draait zijn benen in de nek en zegt 'salut, les mecs'? Het is een nieuw album van Mr. Oizo! The Church is de titel, en Bear Biscuit is de hostie. Of de miswijn. In elk geval de ontucht.Damon Albarn - Heavy Seas of Love (Batida aka Mpula remix)Een no-brainer, maar een geestige, deze remix die Damon Albarn bestelde bij dj Mpula, een van de bekendste dj's in het kudurogenre, die Angolese dansmengelmoes die via Portugal onze clubs bereikt heeft. Phosphorescent - Make Me Feel BadUit de dubbele compilatie Master Mix: Red Hot + Arthur Russell, waarop goed volk als Sam Amidon, Blood Orange en deze Phosphorescent ten voordele van aids-onderzoek hulde brengen aan het undergroundicoon.Beluister hier de song