José González - Leaf Off / The Cave

Even van de radar verdwijnen en wachten tot de hype helemaal voorbij was gewaaid, was het beste dat José González kon doen. Met Vestiges & Claws keert hij op 17/2 terug. En begint alles weer van voor af aan.

Laura Marling - False Hope

'Is it still OK that I still don't know how to be alone?', vraagt Laura Marling in deze rockende voorloper op Short Movie (24/3). Een vraag die de Pfaffs en Kardashians van deze wereld zich niet genoeg stellen.

Dawn Richard - Calypso

Mocht Moby een sexy, futuristische r&b-diva met brains zijn, in plaats van een bleke, tengere kaalkop met brains, dan was hij Dawn Richard. Echt, luister maar naar Calypso, uit haar album Blackheart.

Joker - Mainframe

De dubstepbeats van Joker behoorden altijd al tot de excentriekere en extremere in hun soort, maar met Mainframe overtreft de producer - nog maar eens - zichzelf. Twaalf tracks voor de prijs van één? Koopje!

Future Brown - Room 302

Met onder meer Nguzunguzu en Fatima al Qadiri in de rangen maakt Future Brown meteen diets waar het voor staat: r&b en electronica op het scherp van de snee. Grote belofte Tink neem de stem voor haar rekening.

José González - Leaf Off / The CaveEven van de radar verdwijnen en wachten tot de hype helemaal voorbij was gewaaid, was het beste dat José González kon doen. Met Vestiges & Claws keert hij op 17/2 terug. En begint alles weer van voor af aan. Laura Marling - False Hope'Is it still OK that I still don't know how to be alone?', vraagt Laura Marling in deze rockende voorloper op Short Movie (24/3). Een vraag die de Pfaffs en Kardashians van deze wereld zich niet genoeg stellen. Dawn Richard - CalypsoMocht Moby een sexy, futuristische r&b-diva met brains zijn, in plaats van een bleke, tengere kaalkop met brains, dan was hij Dawn Richard. Echt, luister maar naar Calypso, uit haar album Blackheart. Joker - MainframeDe dubstepbeats van Joker behoorden altijd al tot de excentriekere en extremere in hun soort, maar met Mainframe overtreft de producer - nog maar eens - zichzelf. Twaalf tracks voor de prijs van één? Koopje!Future Brown - Room 302Met onder meer Nguzunguzu en Fatima al Qadiri in de rangen maakt Future Brown meteen diets waar het voor staat: r&b en electronica op het scherp van de snee. Grote belofte Tink neem de stem voor haar rekening.