Cooly G - Wait 'Til Night

'Een plaat vol gevoelige, lofi slaapkamermuziek', zo kondigt Merissa Campbell alias Cooly G haar tweede album Wait 'Til Night (20/10) aan. De single is alvast een met r&b gemasseerde, zwoele househybride.

Milosh/Rhye - Right Never Comes

Een nieuwe song die Mike Milosh schreef voor de herfsttournee van Rhye, maar die zal verschijnen onder zijn eigen naam. Vreemd, maar zolang hij de sensuele magie van hun debuut behoudt, hoort u ons niet klagen.

Chynna & Hudson Mohawke - MadeInChynna

Nog maar net heeft Hudson Mohawke zijn nieuwe ep Chimes onthuld, en hij duikt alweer op aan de zijde van Chynna Rogers, rijzend raptalent uit Philadelphia. Ergens zit Azealia Banks in een hoekje te huilen.

Vessel - DPM

Sebastian Gainsborough maakt als Vessel het soort nachtlawaai dat niet alleen de politie, maar ook een psychiater, een priester en de bouwinspectie naar uw deurbel lokt. Uit zijn nieuwe album Punish, Honey.

Agnes Obel - Fuel to Fire (David Lynch remix)

Volgend jaar zet hij zijn zinnen op het derde luik van Twin Peaks, maar eerst maar er nog een remix af. Na Zola Jesus is Denmark's finest Agnes Obel aan de beurt, een match made in heaven. Of in de hel, u kiest.

Cooly G - Wait 'Til Night'Een plaat vol gevoelige, lofi slaapkamermuziek', zo kondigt Merissa Campbell alias Cooly G haar tweede album Wait 'Til Night (20/10) aan. De single is alvast een met r&b gemasseerde, zwoele househybride.Milosh/Rhye - Right Never ComesEen nieuwe song die Mike Milosh schreef voor de herfsttournee van Rhye, maar die zal verschijnen onder zijn eigen naam. Vreemd, maar zolang hij de sensuele magie van hun debuut behoudt, hoort u ons niet klagen. Chynna & Hudson Mohawke - MadeInChynnaNog maar net heeft Hudson Mohawke zijn nieuwe ep Chimes onthuld, en hij duikt alweer op aan de zijde van Chynna Rogers, rijzend raptalent uit Philadelphia. Ergens zit Azealia Banks in een hoekje te huilen. Vessel - DPMSebastian Gainsborough maakt als Vessel het soort nachtlawaai dat niet alleen de politie, maar ook een psychiater, een priester en de bouwinspectie naar uw deurbel lokt. Uit zijn nieuwe album Punish, Honey.Agnes Obel - Fuel to Fire (David Lynch remix)Volgend jaar zet hij zijn zinnen op het derde luik van Twin Peaks, maar eerst maar er nog een remix af. Na Zola Jesus is Denmark's finest Agnes Obel aan de beurt, een match made in heaven. Of in de hel, u kiest.