Laura Mvula - Green Garden De vergelijking met Nina Simone wimpelt ze zelf af als 'silly', maar met een gospelklok van een stem komt zulke vergelijking niet uit de lucht vallen, natuurlijk. Heerlijk swingende soulpop die de lente in huis brengt.

Kwes. - Rollerblades Matthew Herbert roept al jaren dat we hem in de gaten moeten houden, en toch blijft Kwes. het best bewaarde geheim op Warp. Rollerblades is alvast de beste single die Blur de voorbije tien jaar vergat te maken.

The xx - Sunset (Jamie xx edit)

Wie deze door de muzikale motor van The xx getunede versie van Sunset gratis van iTunes wilde downloaden, is te laat (de deadline was 6/1), maar geen nood, beluisteren kan nog steeds!

Julio Bashmore - Pelican Op 26 januari te gast in Culture Club: Julio Bashmore, de huidige keizer van de deep house. Op zijn nieuwe single Husk, en de b-kant Pelican, voert hij ons echter terug naar de hoogdagen van Boccaccio en Cherry Moon.

Atoms for Peace - Judge Jury and Executioner De intro herinnert aan de beatboxcapriolen van Bobby McFerrin maar al snel loodsen Thom Yorke, Flea, Nigel Godrich en co hun supergroep naar spookachtige vrijhavens. Voorproefje op het album Amok, dat 25 februari verschijnt.

Laura Mvula - Green Garden De vergelijking met Nina Simone wimpelt ze zelf af als 'silly', maar met een gospelklok van een stem komt zulke vergelijking niet uit de lucht vallen, natuurlijk. Heerlijk swingende soulpop die de lente in huis brengt. Kwes. - Rollerblades Matthew Herbert roept al jaren dat we hem in de gaten moeten houden, en toch blijft Kwes. het best bewaarde geheim op Warp. Rollerblades is alvast de beste single die Blur de voorbije tien jaar vergat te maken. The xx - Sunset (Jamie xx edit) Wie deze door de muzikale motor van The xx getunede versie van Sunset gratis van iTunes wilde downloaden, is te laat (de deadline was 6/1), maar geen nood, beluisteren kan nog steeds! Julio Bashmore - Pelican Op 26 januari te gast in Culture Club: Julio Bashmore, de huidige keizer van de deep house. Op zijn nieuwe single Husk, en de b-kant Pelican, voert hij ons echter terug naar de hoogdagen van Boccaccio en Cherry Moon. Atoms for Peace - Judge Jury and Executioner De intro herinnert aan de beatboxcapriolen van Bobby McFerrin maar al snel loodsen Thom Yorke, Flea, Nigel Godrich en co hun supergroep naar spookachtige vrijhavens. Voorproefje op het album Amok, dat 25 februari verschijnt.