Rock Werchter dag 3: Channel Zero'Werchter sucks, Graspop stays the best': een fan van Channel Zero had zijn favoriete groep liever in Dessel aan de slag gezien.

Wie in Werchter op Channel Zero had ingeschakeld, kreeg één van de stevigste pandoeringen die tijdens deze vierdaagse al zijn uitgedeeld. Werkelijk fe-no-me-naal hoe die groep er weer helemaal stáát. Belgiës metaltrots heeft hier met een motherfucker van een optreden zoëven de lokale platentektoniek herschikt. Opvallend ook dat Franky De Smet-Van Damme geen 'dank u' of 'merci' kan zeggen, zonder het als een weldoorvoelde grunt te laten klinken.

Vincent Byloo

Rock Werchter dag 3: Channel Zero'Werchter sucks, Graspop stays the best': een fan van Channel Zero had zijn favoriete groep liever in Dessel aan de slag gezien. Wie in Werchter op Channel Zero had ingeschakeld, kreeg één van de stevigste pandoeringen die tijdens deze vierdaagse al zijn uitgedeeld. Werkelijk fe-no-me-naal hoe die groep er weer helemaal stáát. Belgiës metaltrots heeft hier met een motherfucker van een optreden zoëven de lokale platentektoniek herschikt. Opvallend ook dat Franky De Smet-Van Damme geen 'dank u' of 'merci' kan zeggen, zonder het als een weldoorvoelde grunt te laten klinken.Vincent Byloo