De affiche van Tomorrowland Winter 2022 wordt pas later bekendgemaakt, maar de start van de ticketverkoop wel al aangekondigd: op 18 september gaan de zevendaagse pakketten in verkoop, op 25 september de vierdaagse. Met een simulator op de website kan je nu al je volledige trip uitstippelen, inclusief logement.

Tomorrowland belooft Alpe d'Huez opnieuw om te toveren tot een 'magisch sneeuwparadijs' met zowel ski- en snowboardplezier als het beste van de elektronische muziek op podia in het dorp en hogerop in de bergen. Het hoogste podium komt op maar liefst 3.330 meter hoogte.

De affiche van Tomorrowland Winter 2022 wordt pas later bekendgemaakt, maar de start van de ticketverkoop wel al aangekondigd: op 18 september gaan de zevendaagse pakketten in verkoop, op 25 september de vierdaagse. Met een simulator op de website kan je nu al je volledige trip uitstippelen, inclusief logement. Tomorrowland belooft Alpe d'Huez opnieuw om te toveren tot een 'magisch sneeuwparadijs' met zowel ski- en snowboardplezier als het beste van de elektronische muziek op podia in het dorp en hogerop in de bergen. Het hoogste podium komt op maar liefst 3.330 meter hoogte.