Swedish House Mafia, het dj-trio rond Axwell, Steve Angello en Sebastian Ingrosso, zakt deze zomer voor de derde keer af naar het recreatiedomein De Schorre in Boom. De organisatoren van het Tomorrowland maakten bekend dat de populaire dance-formatie de tweede dag van het festival, zaterdag 28 juli, zal afsluiten. Dat is net na Skrillex, de Belgische broers Dimitri Vegas & Like Mike en Martin Solveig.

De Zweedse hitsentatie, bekend van nummers als 'One', 'Save The World Tonight' en 'Miami To Ibiza', teistert momenteel de hitlijsten met 'Greyhound'.

Start wereldwijde ticketverkoop

Tomorrowland, onlangs uitgeroepen tot beste festival ter wereld, start op 7 april de wereldwijde ticketverkoop. Dat is twee weken na de exclusieve presale voor Belgische festivalgangers. Alle 40.000 tickets - 40 % van de totale voorverkoop - waren toen in een mum van tijd uitverkocht. De interesse was zo groot dat de website even onbereikbaar was, tot grote ergernis van de danceliefhebbers.

Om nieuwe chaotische toestanden tijdens de wereldwijde voorverkoop te vermijden gaat de organisatie in zee met een nieuwe partner, Paylogic.

De achtste editie van Tomorrowland vindt plaats van 27 tot en met 29 juli in Boom. Het festival lokte vorig jaar 180.000 bezoekers. (DB)

Swedish House Mafia, het dj-trio rond Axwell, Steve Angello en Sebastian Ingrosso, zakt deze zomer voor de derde keer af naar het recreatiedomein De Schorre in Boom. De organisatoren van het Tomorrowland maakten bekend dat de populaire dance-formatie de tweede dag van het festival, zaterdag 28 juli, zal afsluiten. Dat is net na Skrillex, de Belgische broers Dimitri Vegas & Like Mike en Martin Solveig. De Zweedse hitsentatie, bekend van nummers als 'One', 'Save The World Tonight' en 'Miami To Ibiza', teistert momenteel de hitlijsten met 'Greyhound'.Start wereldwijde ticketverkoopTomorrowland, onlangs uitgeroepen tot beste festival ter wereld, start op 7 april de wereldwijde ticketverkoop. Dat is twee weken na de exclusieve presale voor Belgische festivalgangers. Alle 40.000 tickets - 40 % van de totale voorverkoop - waren toen in een mum van tijd uitverkocht. De interesse was zo groot dat de website even onbereikbaar was, tot grote ergernis van de danceliefhebbers. Om nieuwe chaotische toestanden tijdens de wereldwijde voorverkoop te vermijden gaat de organisatie in zee met een nieuwe partner, Paylogic.De achtste editie van Tomorrowland vindt plaats van 27 tot en met 29 juli in Boom. Het festival lokte vorig jaar 180.000 bezoekers. (DB)