Voor de elfde keer vindt Tomorrowland plaats van 24 tot en met 26 juli, één weekend in tegenstelling tot de jubileumeditie van vorig jaar. 180.000 Belgische en wereldwijde festivalgangers zullen de festivalweide op het provinciaal recreatiedomein De Schorre bevolken. Vorige week gingen de Belgische tickets in slechts een uurtje de deur uit, op zaterdagmiddag waren de tickets voor de wereldwijde verkoop aan de beurt.

Als je weet dat er enkele honderdduizenden festivalliefhebbers zich hadden geregistreerd, dan weten we ook dat er naast de 180.000 gelukkige zieltjes ook heel veel teleurgestelden zijn. Wie een ticket kon bemachtigen kan in juli dus genieten van optredens van Avicii, Hardwell, Armin Van Buuren, David Guetta, Tiësto én het Nationaal Orkest van België. (AB)

Voor de elfde keer vindt Tomorrowland plaats van 24 tot en met 26 juli, één weekend in tegenstelling tot de jubileumeditie van vorig jaar. 180.000 Belgische en wereldwijde festivalgangers zullen de festivalweide op het provinciaal recreatiedomein De Schorre bevolken. Vorige week gingen de Belgische tickets in slechts een uurtje de deur uit, op zaterdagmiddag waren de tickets voor de wereldwijde verkoop aan de beurt.Als je weet dat er enkele honderdduizenden festivalliefhebbers zich hadden geregistreerd, dan weten we ook dat er naast de 180.000 gelukkige zieltjes ook heel veel teleurgestelden zijn. Wie een ticket kon bemachtigen kan in juli dus genieten van optredens van Avicii, Hardwell, Armin Van Buuren, David Guetta, Tiësto én het Nationaal Orkest van België. (AB)