1) Jaison Paige - 'Pokémon Theme'

Hét antidotum tegen alles. Volgens anonieme bookmakers zou tien percent van de aanwezige beatbakkers deze themesong van Pokémon in hun set verwerken. Vragen of dit huwelijk tussen sublieme pop en verschroeiende rock zal aanslaan bij de People Of Tomorrow, lijkt ons overbodig. PS: Vollenbak Valor!

2) Martin Solveig - 'Do It Right' (feat. Tkay Maidza)

Het zoveelste bewijs dat Martin Solveig wéét wat een goede popsong nodig heeft: een koebel en een pastelkleurige melodie die in de kuiten en het hoofd kampeert. Ga dat horen!

3) Cherry Moon - 'The House Of House'

Belgische tranceklassieker en ode aan de legendarische Lokerse discotheek Cherry Moon. Wilde gok: de bulderende beat van 'The House Of House' gaat zaterdag tijdens de sets van Yves Deruyter, Bonzai Allstars én technonimf Nina Kraviz het terrein binnenstebuiten keren.

4) David Guetta - 'This One's For You' (feat. Zara Larsson)

Oorwurm van opkomend talent David Guetta en vaste waarde Zara Larsson die met koevoet noch hamer uit uw hoofd te kloppen is. We're in this together. Hear our hearts beat together!

5) Kollektiv Turmstrasse - 'Sorry I'm Late'

Donkere, bezwerende techno van de hand van Christian Hilscher en Nico Plagemann. Kollektiv Turmstrasse is een act die weinig opvalt, maar een die wél uw aandacht verdient. 'Sorry I'm Late' is een minimalistische parel van ongeziene schoonheid.

6) Otto Knows - 'Million Voices'

Was Kermisbeat een land, 'Million Voices' van de Zweedse dj Otto Knows zou er het volkslied kunnen zijn. Drie jaar na zijn release stuitert het nummer nog steeds harder dan de gemiddelde kangoeroe. Klinkers hoeven alvast niet meer gekocht.

7) FCL - 'Can We Try' (feat. Lady Linn)

Alliantie tussen de Belgische producers San Soda en Red D. Onder de naam FCL spuwen ze, met de hulp van Lady Linn, een bouillabaisse van house, techno en soul. 'Can We Try' is onze persoonlijk favoriet, maar FCL komt met een platenbak vol andere straffe kost naar Boom.

8) Mike Posner - 'Took a Pill in Ibiza' (Seeb Remix)

De temperaturen besluiten ook dit weekend te flirten met dirty thirty en dus zijn wat balearische beats echt niet van de wind. U zal ervan versteld staan hoe snel u een nummer dat u dacht beu gehoord te zijn weer in de armen sluit in de juiste setting. Jammer dat Avicii het niet zal meemaken.

9) Borgeous vs Riggi & Piros - 'Savage' (Ft. Lil Jon)

De Amerikaanse DJ en producer Borgeous kroop samen met Riggi en Piros achter de mengpanelen om het geschreeuw van Lil "What?!" Jon van beats te voorzien. Als u na het horen van deze schijf uw schouders nog wél in de kom heeft weet u niet wat plezier maken is.

10) Dimitri Vegas, Like Mike & Steve Aoki vs Ummet Ozcan - 'Melody'

Gezien de line-up is de kans dat u dit nummer héél héél erg veel zal horen nogal groot. Zijn dat trouwens Pokéballs in de videoclip of hebben de rattata's onze retina's doorgeknaagd?

(ELV) & (KS)

Beleef de Madness van op de eerste rij op Knackfocus.be en via Snapchat (Knackfocus) en Instagram (@knackfocus)

Hét antidotum tegen alles. Volgens anonieme bookmakers zou tien percent van de aanwezige beatbakkers deze themesong van Pokémon in hun set verwerken. Vragen of dit huwelijk tussen sublieme pop en verschroeiende rock zal aanslaan bij de People Of Tomorrow, lijkt ons overbodig. PS: Vollenbak Valor! Het zoveelste bewijs dat Martin Solveig wéét wat een goede popsong nodig heeft: een koebel en een pastelkleurige melodie die in de kuiten en het hoofd kampeert. Ga dat horen!Belgische tranceklassieker en ode aan de legendarische Lokerse discotheek Cherry Moon. Wilde gok: de bulderende beat van 'The House Of House' gaat zaterdag tijdens de sets van Yves Deruyter, Bonzai Allstars én technonimf Nina Kraviz het terrein binnenstebuiten keren.Oorwurm van opkomend talent David Guetta en vaste waarde Zara Larsson die met koevoet noch hamer uit uw hoofd te kloppen is. We're in this together. Hear our hearts beat together! Donkere, bezwerende techno van de hand van Christian Hilscher en Nico Plagemann. Kollektiv Turmstrasse is een act die weinig opvalt, maar een die wél uw aandacht verdient. 'Sorry I'm Late' is een minimalistische parel van ongeziene schoonheid.Was Kermisbeat een land, 'Million Voices' van de Zweedse dj Otto Knows zou er het volkslied kunnen zijn. Drie jaar na zijn release stuitert het nummer nog steeds harder dan de gemiddelde kangoeroe. Klinkers hoeven alvast niet meer gekocht. Alliantie tussen de Belgische producers San Soda en Red D. Onder de naam FCL spuwen ze, met de hulp van Lady Linn, een bouillabaisse van house, techno en soul. 'Can We Try' is onze persoonlijk favoriet, maar FCL komt met een platenbak vol andere straffe kost naar Boom.De temperaturen besluiten ook dit weekend te flirten met dirty thirty en dus zijn wat balearische beats echt niet van de wind. U zal ervan versteld staan hoe snel u een nummer dat u dacht beu gehoord te zijn weer in de armen sluit in de juiste setting. Jammer dat Avicii het niet zal meemaken.De Amerikaanse DJ en producer Borgeous kroop samen met Riggi en Piros achter de mengpanelen om het geschreeuw van Lil "What?!" Jon van beats te voorzien. Als u na het horen van deze schijf uw schouders nog wél in de kom heeft weet u niet wat plezier maken is. Gezien de line-up is de kans dat u dit nummer héél héél erg veel zal horen nogal groot. Zijn dat trouwens Pokéballs in de videoclip of hebben de rattata's onze retina's doorgeknaagd?(ELV) & (KS)