Na de dood van Jackson werd de muziekmarkt overspoeld door een golf van postume compilaties en onuitgebracht materiaal van The King Of Pop, maar het project van Timbaland belooft de belangrijkste release van Jackson-materiaal te zijn sinds diens dood in 2009.

Timbaland verklaarde dat nooit eerder uitgebrachte lyrics van Jackson te horen zullen zijn op muziek die hij zelf produceert. In onderstaande video licht hij z'n project toe.

Begin augustus dook ook al nieuw Jackson-materiaal op: toen verscheen een bewerking van een onuitgebracht nummer uit 2001 op het internet waarin naast Jackson ook de stem van tieneridool Justin Bieber te horen was. (QSS)

Na de dood van Jackson werd de muziekmarkt overspoeld door een golf van postume compilaties en onuitgebracht materiaal van The King Of Pop, maar het project van Timbaland belooft de belangrijkste release van Jackson-materiaal te zijn sinds diens dood in 2009. Timbaland verklaarde dat nooit eerder uitgebrachte lyrics van Jackson te horen zullen zijn op muziek die hij zelf produceert. In onderstaande video licht hij z'n project toe. Begin augustus dook ook al nieuw Jackson-materiaal op: toen verscheen een bewerking van een onuitgebracht nummer uit 2001 op het internet waarin naast Jackson ook de stem van tieneridool Justin Bieber te horen was. (QSS)