40 minuten, zolang duurde het eer alle kaartjes voor Lady Gaga's passage in het Sportpaleis waren uitverkocht. De voorverkoop startte vanmorgen. Het concert vindt plaats op 29 september.

De excentrieke popdiva maakte de eerste data van haar 'Born This Way Ball Tour' bekend op Twitter. Op 27 april geeft ze de aftrap in Zuid-Korea. Vanaf 14 augustus trekt Lady Gaga door Europa. Ze begint in Bulgarije en eindigt op 6 oktober in Barcelona. Naast België staan ook Nederland (17 september in de Amsterdamse Ziggo Dome), Frankrijk en Duitsland op de lijst.

Met The Darkness en Lady Starlight

Voor haar "The Born This Way Ball'-tournee zal de vijfvoudige Grammy-winnares haar jongste album voorstellen en teruggrijpen op haar vorige langspelers "The Fame" en "The Fame Monster". La Gaga zal zich op het podium laten vergezellen door de Britse rockers The Darkness en Lady Starlight als special guests.

Het is de tweede keer dat de zangeres het Sportpaleis aandoet. In 2010 gaf ze vier concerten in het Sportpaleis. (JVP/EH)

40 minuten, zolang duurde het eer alle kaartjes voor Lady Gaga's passage in het Sportpaleis waren uitverkocht. De voorverkoop startte vanmorgen. Het concert vindt plaats op 29 september. De excentrieke popdiva maakte de eerste data van haar 'Born This Way Ball Tour' bekend op Twitter. Op 27 april geeft ze de aftrap in Zuid-Korea. Vanaf 14 augustus trekt Lady Gaga door Europa. Ze begint in Bulgarije en eindigt op 6 oktober in Barcelona. Naast België staan ook Nederland (17 september in de Amsterdamse Ziggo Dome), Frankrijk en Duitsland op de lijst. Met The Darkness en Lady Starlight Voor haar "The Born This Way Ball'-tournee zal de vijfvoudige Grammy-winnares haar jongste album voorstellen en teruggrijpen op haar vorige langspelers "The Fame" en "The Fame Monster". La Gaga zal zich op het podium laten vergezellen door de Britse rockers The Darkness en Lady Starlight als special guests.Het is de tweede keer dat de zangeres het Sportpaleis aandoet. In 2010 gaf ze vier concerten in het Sportpaleis. (JVP/EH)