Glastonbury vindt plaats van 22 juni tot en met 26 juni. Voorlopig is er nog geen enkele naam bekend, maar dat lijkt de festivalgangers niet te deren. Deze ochtend gingen alle 135.000 tickets over de virtuele toonbank. Voor een weekendticket moest je al snel meer dan 300 euro neertellen.

Festivalliefhebbers die nu achter het net gevist hebben, kunnen hopen op de herverkoop tijdens de lente van 2016. Op dat moment zullen de tickets die niet betaald werden of geannuleerd werden opnieuw aangekocht kunnen worden. (AB)

Glastonbury vindt plaats van 22 juni tot en met 26 juni. Voorlopig is er nog geen enkele naam bekend, maar dat lijkt de festivalgangers niet te deren. Deze ochtend gingen alle 135.000 tickets over de virtuele toonbank. Voor een weekendticket moest je al snel meer dan 300 euro neertellen. Festivalliefhebbers die nu achter het net gevist hebben, kunnen hopen op de herverkoop tijdens de lente van 2016. Op dat moment zullen de tickets die niet betaald werden of geannuleerd werden opnieuw aangekocht kunnen worden. (AB)