De laatste keer dat je The Who nog op het podium zal kunnen zien is tijdens een tournee voor de 50e verjaardag van de band in 2015. Dat schrijft NME.

De bandleden van The Who hebben aangekondigd dat ze niet meer op tournee zullen gaan na hun concerten naar aanleiding van hun verjaardag in 2015. Wie de band dus nog graag live aan het werk wil zien, weet dat het in 2015 de laatste keer is dat het nog kan.

Pete Townshend, gitarist bij The Who, vertelde aan de 'Evening Standard' dat ze tijdens hun verjaardagstournee vooral plaatsen zullen aandoen waar ze nog nauwelijks gespeeld hebben tijdens hun lange carrière. "Voor onze 50e verjaardag gaan we op wereldtournee. Het zal de laatste keer zijn voor ons. Er zijn nog zoveel plekken op de wereld waar we nog nooit gespeeld hebben, bijvoorbeeld in het Midden-Oosten en plekken waar we nog maar nauwelijks zijn geweest," aldus Townshend aan de krant. (LVR)

De laatste keer dat je The Who nog op het podium zal kunnen zien is tijdens een tournee voor de 50e verjaardag van de band in 2015. Dat schrijft NME. De bandleden van The Who hebben aangekondigd dat ze niet meer op tournee zullen gaan na hun concerten naar aanleiding van hun verjaardag in 2015. Wie de band dus nog graag live aan het werk wil zien, weet dat het in 2015 de laatste keer is dat het nog kan. Pete Townshend, gitarist bij The Who, vertelde aan de 'Evening Standard' dat ze tijdens hun verjaardagstournee vooral plaatsen zullen aandoen waar ze nog nauwelijks gespeeld hebben tijdens hun lange carrière. "Voor onze 50e verjaardag gaan we op wereldtournee. Het zal de laatste keer zijn voor ons. Er zijn nog zoveel plekken op de wereld waar we nog nooit gespeeld hebben, bijvoorbeeld in het Midden-Oosten en plekken waar we nog maar nauwelijks zijn geweest," aldus Townshend aan de krant. (LVR)