De voortrekkers van de Madchesterscène braken in 1989 door met hun titelloze debuutalbum. Na de release van opvolger 'Second Coming' besloten de bandleden wegens talrijke ruzies om er een punt achter te zetten. Enkele maanden geleden besloten The Stone Roses de strijdbijl te begraven en kondigden ze een reünietour aan. Die tour brengt de Britten op 17 augustus naar Pukkelpop.

Scenarist Chris Coghill -die werkt aan een script voor een film over de band- kondigde op het filmfestival van Cannes aan dat The Stone Roses vier nummers hebben opgenomen voor een nieuwe plaat. Het is voorlopig onduidelijk wanneer die langspeler in de rekken ligt. (BW)

De voortrekkers van de Madchesterscène braken in 1989 door met hun titelloze debuutalbum. Na de release van opvolger 'Second Coming' besloten de bandleden wegens talrijke ruzies om er een punt achter te zetten. Enkele maanden geleden besloten The Stone Roses de strijdbijl te begraven en kondigden ze een reünietour aan. Die tour brengt de Britten op 17 augustus naar Pukkelpop. Scenarist Chris Coghill -die werkt aan een script voor een film over de band- kondigde op het filmfestival van Cannes aan dat The Stone Roses vier nummers hebben opgenomen voor een nieuwe plaat. Het is voorlopig onduidelijk wanneer die langspeler in de rekken ligt. (BW)