Keith Richards' elektrische gitaar moest plaats maken akoestisch exemplaar en Mick Jagger haalde zijn meest breekbare en emotionele stem uit de kast. De Stones lanceerden de nieuwe versie met een lyrical video waarin ook de befaamde 'Sticky Fingers' ritssluiting een rol speelt.

De heruitgave van 'Sticky Fingers' staat gepland voor 25 mei en herbergt net als deze van 'Wild Horses' een aantal alternatieve versies van bekende klassiekers, evenals live opnames van hun shows in Londen en Leeds uit de beginjaren zeventig. Er zijn tien verschillende versies -op Vinyl, CD en MP3- te pre-orderen op de Stones' website. The Rolling Stones organiseren ook een Noord-Amerikaanse tournee om de release te vergezellen.

Keith Richards' elektrische gitaar moest plaats maken akoestisch exemplaar en Mick Jagger haalde zijn meest breekbare en emotionele stem uit de kast. De Stones lanceerden de nieuwe versie met een lyrical video waarin ook de befaamde 'Sticky Fingers' ritssluiting een rol speelt.De heruitgave van 'Sticky Fingers' staat gepland voor 25 mei en herbergt net als deze van 'Wild Horses' een aantal alternatieve versies van bekende klassiekers, evenals live opnames van hun shows in Londen en Leeds uit de beginjaren zeventig. Er zijn tien verschillende versies -op Vinyl, CD en MP3- te pre-orderen op de Stones' website. The Rolling Stones organiseren ook een Noord-Amerikaanse tournee om de release te vergezellen.