Dat er wederzijds respect is tussen Stromae en The Opposites was al eerder bekend. Dat er een single zat aan te komen, ook. Door de taalbarrière is het niet gemakkelijk praten met elkaar, maar dat weerhield de heren niet om intussen al enkele keren de studio op te zoeken. Zo bleek uit een eerder gesprek met The Opposites op de Nederlandse zender 3FM. Deze week maakte platenlabel Topnotch de samenwerking ook officieel. De single wordt later dit jaar verwacht.

Stromae zal zijn ding doen in zijn spreektaal, zoals we dat van hem gewoon zijn. En de Nederlanders zingen in het Nederlands. 'Omdat hij het zo wil', verklapte Twan van The Opposites toen op de radio.

Dat er wederzijds respect is tussen Stromae en The Opposites was al eerder bekend. Dat er een single zat aan te komen, ook. Door de taalbarrière is het niet gemakkelijk praten met elkaar, maar dat weerhield de heren niet om intussen al enkele keren de studio op te zoeken. Zo bleek uit een eerder gesprek met The Opposites op de Nederlandse zender 3FM. Deze week maakte platenlabel Topnotch de samenwerking ook officieel. De single wordt later dit jaar verwacht. Stromae zal zijn ding doen in zijn spreektaal, zoals we dat van hem gewoon zijn. En de Nederlanders zingen in het Nederlands. 'Omdat hij het zo wil', verklapte Twan van The Opposites toen op de radio.