Het gaat om de Amerikaanse punkrockband The Offspring, de Engelse metalcoreband Bring Me The Horizon, het The xx-lid en dj Jamie xx, de New Yorkse indie- en folkband Beirut en de Deense singer-songwriter Karen Marie Orsted beter bekend onder haar artiestennaam MO.

Tot nu toe zijn in totaal al negen namen bekend voor het komende festival. Rammstein, The Offspring en Bring Me The Horizon concerteren op vrijdag 1 juli, Editors, Red Hot Chili Peppers en Beirut op zaterdag 2 juli en Florence + The Machine, Jamie xx en MO op zondag 3 juli. Rock Werchter is ook in 2016 een vierdaags festival dat op donderdag 30 juni van start gaat. De ticketverkoop voor het festival gaat op zaterdag 5 december om 9 uur van start. De editie 2015 was nog voor de start uitverkocht.

Het gaat om de Amerikaanse punkrockband The Offspring, de Engelse metalcoreband Bring Me The Horizon, het The xx-lid en dj Jamie xx, de New Yorkse indie- en folkband Beirut en de Deense singer-songwriter Karen Marie Orsted beter bekend onder haar artiestennaam MO. Tot nu toe zijn in totaal al negen namen bekend voor het komende festival. Rammstein, The Offspring en Bring Me The Horizon concerteren op vrijdag 1 juli, Editors, Red Hot Chili Peppers en Beirut op zaterdag 2 juli en Florence + The Machine, Jamie xx en MO op zondag 3 juli. Rock Werchter is ook in 2016 een vierdaags festival dat op donderdag 30 juni van start gaat. De ticketverkoop voor het festival gaat op zaterdag 5 december om 9 uur van start. De editie 2015 was nog voor de start uitverkocht.