Op 24 maart brengt The Jesus and Mary Chain Damage and Joy uit. Het is de opvolger van het inmiddels 18 jaar oude Munki. Een voormalige platenbaas van de band tweette al even geleden dat er een nieuwe plaat zou komen, maar nu bevestigt de band het ook, inclusief albumcover, tracklist en teaser.

Sinds 2007 spelen de broers Jim en William Reid weer samen, na negen jaar ruzie. Toen al lieten ze horen dat ze aan een nieuw album werkten. Vorig jaar speelde de band nog op de Lokerse Feesten en Best Kept Secret.

De tracklist

01. Amputation

02. War On Peace

03. All Things Pass

04. Always Sad

05. Song For A Secret

06. The Two Of Us

07. Los Feliz (Blues and Greens)

08. Mood Rider

09. Presidici (Et Chapaquiditch)

10. Get On Home

11. Facing Up To The Facts

12. Simian Split

13. Black And Blues

14. Can't Stop The Rock

Op 24 maart brengt The Jesus and Mary Chain Damage and Joy uit. Het is de opvolger van het inmiddels 18 jaar oude Munki. Een voormalige platenbaas van de band tweette al even geleden dat er een nieuwe plaat zou komen, maar nu bevestigt de band het ook, inclusief albumcover, tracklist en teaser. Sinds 2007 spelen de broers Jim en William Reid weer samen, na negen jaar ruzie. Toen al lieten ze horen dat ze aan een nieuw album werkten. Vorig jaar speelde de band nog op de Lokerse Feesten en Best Kept Secret.