Glenn Frey, Don Henley, Joe Walsh en Timothy B. Schmit stoppen in België in het kader van hun tournee "History of the Eagles", zo meldt concertorganisator Live Nation.

Tijdens hun concerttour brengen The Eagles een combinatie van grootste hits, nooit eerder live gebrachte nummers en een selectie van songs uit de documentaire "History of the Eagles".

De band, bekend van onder meer "Hotel California", verkocht in zijn bestaan meer dan 120 miljoen albums wereldwijd. Hun "Greatest Hits 1971-1975" is het best verkopende album aller tijden met meer dan 29 miljoen verkochte exemplaren.

De laatste keer dat The Eagles in België optraden, was in juni 2009. De ticketverkoop voor het concert in het Sportpaleis start op vrijdag 15 november om 10 uur. (Belga/MS)

Glenn Frey, Don Henley, Joe Walsh en Timothy B. Schmit stoppen in België in het kader van hun tournee "History of the Eagles", zo meldt concertorganisator Live Nation. Tijdens hun concerttour brengen The Eagles een combinatie van grootste hits, nooit eerder live gebrachte nummers en een selectie van songs uit de documentaire "History of the Eagles". De band, bekend van onder meer "Hotel California", verkocht in zijn bestaan meer dan 120 miljoen albums wereldwijd. Hun "Greatest Hits 1971-1975" is het best verkopende album aller tijden met meer dan 29 miljoen verkochte exemplaren. De laatste keer dat The Eagles in België optraden, was in juni 2009. De ticketverkoop voor het concert in het Sportpaleis start op vrijdag 15 november om 10 uur. (Belga/MS)