De band kreeg de prestigieuze prijs tijdens het popfestival Noorderslag in Groningen.

Volgens de jury hebben The Common Linnets bewezen dat je ook met een puur, mooi gezongen liedje hoge ogen kan scoren. Tijdens het Europees Songfestival eindigde Calm After The Storm als tweede. In dertien landen kwam het op de eerste plaats en in nog eens tien landen in de top drie.

Het album The Common Linnets werd in Nederland de best verkochte cd van 2014.

De Popprijs is de belangrijkste prijs voor popmuziek in Nederland en de uitreiking is een vast onderdeel van Noorderslag. Vorig jaar kreeg The Opposites de Popprijs. In 2012 ging de prijs naar Racoon. (Belga)

De band kreeg de prestigieuze prijs tijdens het popfestival Noorderslag in Groningen. Volgens de jury hebben The Common Linnets bewezen dat je ook met een puur, mooi gezongen liedje hoge ogen kan scoren. Tijdens het Europees Songfestival eindigde Calm After The Storm als tweede. In dertien landen kwam het op de eerste plaats en in nog eens tien landen in de top drie. Het album The Common Linnets werd in Nederland de best verkochte cd van 2014. De Popprijs is de belangrijkste prijs voor popmuziek in Nederland en de uitreiking is een vast onderdeel van Noorderslag. Vorig jaar kreeg The Opposites de Popprijs. In 2012 ging de prijs naar Racoon. (Belga)