Al bijna twee decennia geven The Chemical Brothers over de hele wereld hallucinerende audiovisuele shows voor uitverkochte zalen en festivals. Het concert op het befaamde Fuji Rock Festival in juli 2011 - met Tom Rowlands en Ed Simons als hoofdact - werd met 21 camera's vastgelegd.

De concertfilm, geregisseerd door Adam Smith, brengt de synergie tussen geluid, film en licht en het effect dat het optreden op het uitgelaten publiek heeft bijna tastbaar over. The Chemical Brothers - Don't Think is als een magische, psychedelische trip, waarbij de bioscoopbezoeker de show ziet hoort, én voelt.

Op vrijdag 3 februari brengt Utopolis de concertfilm, die later dit jaar als Live CD/DVD, naar het grote scherm. De screenings vinden plaats in hun vestigingen in Mechelen en Turnhout.

The Chemical Brothers zijn een van dé toonaangevende dancegroepen van de voorbije decennia. Met hun Block Rockin' Beats en hallucinante shows wisten Tom Rowlands en Ed Simons zich te plaatsen in het uitzonderlijk rijtje dance-acts dat niet alleen in de hitlijsten, maar ook op grote podia weet te scoren. Hits als "Hey Boy Hey Girl", "Star Guitar", "Galvanize" en "Do It Again" vormen de soundtrack van de jaren 2000.

Al bijna twee decennia geven The Chemical Brothers over de hele wereld hallucinerende audiovisuele shows voor uitverkochte zalen en festivals. Het concert op het befaamde Fuji Rock Festival in juli 2011 - met Tom Rowlands en Ed Simons als hoofdact - werd met 21 camera's vastgelegd. De concertfilm, geregisseerd door Adam Smith, brengt de synergie tussen geluid, film en licht en het effect dat het optreden op het uitgelaten publiek heeft bijna tastbaar over. The Chemical Brothers - Don't Think is als een magische, psychedelische trip, waarbij de bioscoopbezoeker de show ziet hoort, én voelt.Op vrijdag 3 februari brengt Utopolis de concertfilm, die later dit jaar als Live CD/DVD, naar het grote scherm. De screenings vinden plaats in hun vestigingen in Mechelen en Turnhout. The Chemical Brothers zijn een van dé toonaangevende dancegroepen van de voorbije decennia. Met hun Block Rockin' Beats en hallucinante shows wisten Tom Rowlands en Ed Simons zich te plaatsen in het uitzonderlijk rijtje dance-acts dat niet alleen in de hitlijsten, maar ook op grote podia weet te scoren. Hits als "Hey Boy Hey Girl", "Star Guitar", "Galvanize" en "Do It Again" vormen de soundtrack van de jaren 2000.