The Chemical Brothers hoeven niet meer aan u worden voorgesteld. De Britse danceformatie speelde al honderden festivals plat met hits als Do It Again, Galvanize en Hey Boy, Hey Girl. Ze werden genomineerd voor the Discovery of the Year Award omdat ze de soundtrack van de Euro-Amerikaanse actiethriller Hanna verzorgden.

Andere genomineerden zijn Alex Heffes die twee films in competitie van muziek heeft voorzien: The First Grader en The Rite. De Tsjech iZLer componeerde voor deze twee prenten: Hamill en Natural Selection. Henry Jackman werd genomineerd voor zijn muziek in Gulliver's Travel en X-man: First Class. De laatste laureaat is Christopher Paul Leonard-Morgan voor zijn werk in Limitless.

De winnaars worden op 22 oktober bekendgemaakt op de elfde editie van The World Soundtrack Awards & Concert in Kuipke in Gent.

(JH)

The Chemical Brothers hoeven niet meer aan u worden voorgesteld. De Britse danceformatie speelde al honderden festivals plat met hits als Do It Again, Galvanize en Hey Boy, Hey Girl. Ze werden genomineerd voor the Discovery of the Year Award omdat ze de soundtrack van de Euro-Amerikaanse actiethriller Hanna verzorgden. Andere genomineerden zijn Alex Heffes die twee films in competitie van muziek heeft voorzien: The First Grader en The Rite. De Tsjech iZLer componeerde voor deze twee prenten: Hamill en Natural Selection. Henry Jackman werd genomineerd voor zijn muziek in Gulliver's Travel en X-man: First Class. De laatste laureaat is Christopher Paul Leonard-Morgan voor zijn werk in Limitless. De winnaars worden op 22 oktober bekendgemaakt op de elfde editie van The World Soundtrack Awards & Concert in Kuipke in Gent. (JH)