Ted Nugent is een fanatieke aanhanger van de Republikeinse partij en bestuurslid van de National Riffle Association. Hij liet zich al verschillende malen laatdunkend uit over de Amerikaanse president, maar in een interview met Guns.com maakte hij het wel erg bont.

Hij noemde Obama onder andere een als communist opgevoede en opgeleide dierlijke bastaard en gangster die zijn weg had weten te vinden naar het hoogste ambt in de VS. Dat Obama de president van de VS is geworden heeft zijn hart gebroken, maar hij geeft de strijd niet op.

Sterker nog: hij zou zelf in 2016 wel eens een gooi naar het presidentschap kunnen doen. Wellicht dat hij daarom zijn wel erg sterke uitlatingen over Obama nu afzwakt. Tegen CNN zei hij: 'Ik bied mijn excuses aan - niet aan de president - maar namens mensen die beter zijn dan ikzelf.' Ook heeft hij spijt van het gebruiken van 'straattaal terminologie'.

'Ik bied mijn excuses aan voor mijn woordkeuze. Ik zal proberen mijn woordgebruik op hetzelfde niveau te krijgen als dat van de grote mannen in de politiek waar ik van leer.'

Bekijk het interview met Tud Nugent:

Ted Nugent is een fanatieke aanhanger van de Republikeinse partij en bestuurslid van de National Riffle Association. Hij liet zich al verschillende malen laatdunkend uit over de Amerikaanse president, maar in een interview met Guns.com maakte hij het wel erg bont. Hij noemde Obama onder andere een als communist opgevoede en opgeleide dierlijke bastaard en gangster die zijn weg had weten te vinden naar het hoogste ambt in de VS. Dat Obama de president van de VS is geworden heeft zijn hart gebroken, maar hij geeft de strijd niet op. Sterker nog: hij zou zelf in 2016 wel eens een gooi naar het presidentschap kunnen doen. Wellicht dat hij daarom zijn wel erg sterke uitlatingen over Obama nu afzwakt. Tegen CNN zei hij: 'Ik bied mijn excuses aan - niet aan de president - maar namens mensen die beter zijn dan ikzelf.' Ook heeft hij spijt van het gebruiken van 'straattaal terminologie'. 'Ik bied mijn excuses aan voor mijn woordkeuze. Ik zal proberen mijn woordgebruik op hetzelfde niveau te krijgen als dat van de grote mannen in de politiek waar ik van leer.'Bekijk het interview met Tud Nugent: