Tame Impala heeft een boerenjaar achter de rug. Met hun recentste plaat onder de arm, het bijzonder aantrekkelijke, groovy en kleurrijke 'Currents', schuimden de Australiërs de grootste concertzalen en festivals in de vier windrichten. Nu last de band een adempauze in. Enkele leden gaan het solo proberen of storten zich op een ander muzikaal nevenproject.

Kevin Parker, de bezieler van de groep, keert terug naar een van zijn oude liefdes: de psychedelische rockband Mink Mussel Creek. Dat liet hij weten via beeldmateriaal op Instagram. Nicholas Allbrook en Shiny Joe Ryan, respectievelijk frontman en gitarist van Pond, springen mee op de kar.

Gettin the band back together #gettingthebandbacktogether #minkmusselcreek

A photo posted by Tame Impala (@tame__impala) on

?

A photo posted by Tame Impala (@tame__impala) on

Volgens Pitchfork staat er ook een tournee op stapel.

Beluister hieronder Mink Mussel Creek. Psychedelica troef. (DB)

Tame Impala heeft een boerenjaar achter de rug. Met hun recentste plaat onder de arm, het bijzonder aantrekkelijke, groovy en kleurrijke 'Currents', schuimden de Australiërs de grootste concertzalen en festivals in de vier windrichten. Nu last de band een adempauze in. Enkele leden gaan het solo proberen of storten zich op een ander muzikaal nevenproject. Kevin Parker, de bezieler van de groep, keert terug naar een van zijn oude liefdes: de psychedelische rockband Mink Mussel Creek. Dat liet hij weten via beeldmateriaal op Instagram. Nicholas Allbrook en Shiny Joe Ryan, respectievelijk frontman en gitarist van Pond, springen mee op de kar.Volgens Pitchfork staat er ook een tournee op stapel. Beluister hieronder Mink Mussel Creek. Psychedelica troef. (DB)