Op maandag 5 april werd de People's Artist Chart vrijgegeven in het Verenigd Koninkrijk. Dit is een lijst van de meest gedraaide artiesten op de radio, in restaurants, bars, clubs en andere horeca-aangelegenheden. De poll werd georganiseerd door BBC Radio 2 en het resultaat daarvan is behoorlijk verbluffend.

De wereld werd het laatste decennium overrompeld door hele hordes nieuwe artiesten en bands, nieuwe solo-projecten en talrijke hypes, het heeft allemaal niet mogen baten. In de top 10 blijkt slechts één band te staan die in de laatste tien jaar werd gelanceerd: The Sugababes dan nog! Voor de rest zien we in het rijtje vooral de oude rotten in het vak: Elvis, Abba, The Beatles en Queen. Merk ook op dat Take That het bij onze Britse vrienden nog steeds verbazend goed blijft doen. Gelukkig hebben wij daar hier in België wat minder last van.

Bekijkt u het volledige lijstje hieronder, terwijl u nog eens nostalgisch terugblikt naar de tijden waar de ruige mannen van Take That de harten van onze tienermeisjes sneller deden slaan. How Deep Is Your Love nog voor Take That? Laat het ons vooral weten!

1. Madonna

2. The Beatles

3. Robbie Williams

4. Queen

5. Take That

6. Sugababes

7. Elton John

8. Elvis Presley

9. Abba

10. Coldplay

Elisah Vandaele

Op maandag 5 april werd de People's Artist Chart vrijgegeven in het Verenigd Koninkrijk. Dit is een lijst van de meest gedraaide artiesten op de radio, in restaurants, bars, clubs en andere horeca-aangelegenheden. De poll werd georganiseerd door BBC Radio 2 en het resultaat daarvan is behoorlijk verbluffend. De wereld werd het laatste decennium overrompeld door hele hordes nieuwe artiesten en bands, nieuwe solo-projecten en talrijke hypes, het heeft allemaal niet mogen baten. In de top 10 blijkt slechts één band te staan die in de laatste tien jaar werd gelanceerd: The Sugababes dan nog! Voor de rest zien we in het rijtje vooral de oude rotten in het vak: Elvis, Abba, The Beatles en Queen. Merk ook op dat Take That het bij onze Britse vrienden nog steeds verbazend goed blijft doen. Gelukkig hebben wij daar hier in België wat minder last van. Bekijkt u het volledige lijstje hieronder, terwijl u nog eens nostalgisch terugblikt naar de tijden waar de ruige mannen van Take That de harten van onze tienermeisjes sneller deden slaan. How Deep Is Your Love nog voor Take That? Laat het ons vooral weten! 1. Madonna 2. The Beatles 3. Robbie Williams 4. Queen 5. Take That 6. Sugababes 7. Elton John 8. Elvis Presley 9. Abba 10. ColdplayElisah Vandaele