Stromae, die vorige maand nog acht MIA's won, tweette zelf dat de video voor 'Ta fête' niet voor eind april verwacht moet worden. Toch is er al een YouTube-filmpje, als onderdeel van zijn reeks 'Stromae's lessen', waarin de artiest zijn 'ambitieuze' idee voor de clip voorlegt aan Rode Duivels als Thibaut Courtois, Vincent Kompany, Eden Hazard, Axel Witsel en Marouane Fellaini. Ook bondscoach Marc Wilmots komt aan bod. Bekijk hieronder de video.

Op het WK spelen de Rode Duivels hun drie matchen in groep H op 17 juni tegen Algerije, 22 juni tegen Rusland en 26 juni tegen Zuid-Korea. (Belga/DB)

De officiële video

Stromae, die vorige maand nog acht MIA's won, tweette zelf dat de video voor 'Ta fête' niet voor eind april verwacht moet worden. Toch is er al een YouTube-filmpje, als onderdeel van zijn reeks 'Stromae's lessen', waarin de artiest zijn 'ambitieuze' idee voor de clip voorlegt aan Rode Duivels als Thibaut Courtois, Vincent Kompany, Eden Hazard, Axel Witsel en Marouane Fellaini. Ook bondscoach Marc Wilmots komt aan bod. Bekijk hieronder de video.Op het WK spelen de Rode Duivels hun drie matchen in groep H op 17 juni tegen Algerije, 22 juni tegen Rusland en 26 juni tegen Zuid-Korea. (Belga/DB) De officiële video