Over vijf weken komt het nieuwe album van Kanye West uit. De flamboyante rapper maakte het nieuws bekend via zijn Twitter-account. Hij maakte in adem ook de titel wereldkundig. Kort en bondig.

In het voorjaar van 2015 kondigde West al een werktitel voor zijn volgende plaat aan, 'So Help me God', maar de rapper heeft zich dus bedacht..

Intussen lost West mondjesmaat nieuw materiaal uit 'Swish'. Elke vrijdag zou hij een song vrijgeven. Gisteren was dat 'Real Friends' en een voorsmaakje van 'No More Parties in LA' (met Kendrick Lamar)

.

Op nieuwjaar loste hij al 'Facts', een song die bol staat van referenties naar zijn eigen leven. 'The story of my lifetime', zoals hij zingt.

Het vorig album van Kanye West, Yeezus, dateert al van 2013.

Over vijf weken komt het nieuwe album van Kanye West uit. De flamboyante rapper maakte het nieuws bekend via zijn Twitter-account. Hij maakte in adem ook de titel wereldkundig. Kort en bondig.In het voorjaar van 2015 kondigde West al een werktitel voor zijn volgende plaat aan, 'So Help me God', maar de rapper heeft zich dus bedacht.. Intussen lost West mondjesmaat nieuw materiaal uit 'Swish'. Elke vrijdag zou hij een song vrijgeven. Gisteren was dat 'Real Friends' en een voorsmaakje van 'No More Parties in LA' (met Kendrick Lamar).Op nieuwjaar loste hij al 'Facts', een song die bol staat van referenties naar zijn eigen leven. 'The story of my lifetime', zoals hij zingt.Het vorig album van Kanye West, Yeezus, dateert al van 2013.