Het wordt alweer een drukke zomer van Johannes Faes, beter bekend onder het alias Tourist LeMC. Een van de haltes tijdens het festivalseizoen wordt alvast Suikerrock.

De troubadour van 't stad die zich in zijn werk ook van de Antwerpse volkstaal bedient, leverde met 'En Route' zijn pièce de résistence. Dat bracht hem onder meer tot de nok gevulde concertzalen op, én de MIA voor beste doorbraak. Op Suikerrock vult hij de line-up van zaterdag aan.

/
© /

Ook de nog jonge Alice Dutoit, ofte Alice On The Roof, megapopulair onder de taalgrens en ook in Vlaanderen aan een flinke opmars bezig, komt naar het Marktplein in Tienen. De 20-jarige popnimf uit Bergen - pianiste van opleiding - charmeert met frisse elektronica en kwetsbare vocals.

Suikerrock had al Balthazar en dEUS op de zaterdagaffiche. Meer namen volgen later.

Het wordt alweer een drukke zomer van Johannes Faes, beter bekend onder het alias Tourist LeMC. Een van de haltes tijdens het festivalseizoen wordt alvast Suikerrock. De troubadour van 't stad die zich in zijn werk ook van de Antwerpse volkstaal bedient, leverde met 'En Route' zijn pièce de résistence. Dat bracht hem onder meer tot de nok gevulde concertzalen op, én de MIA voor beste doorbraak. Op Suikerrock vult hij de line-up van zaterdag aan. Ook de nog jonge Alice Dutoit, ofte Alice On The Roof, megapopulair onder de taalgrens en ook in Vlaanderen aan een flinke opmars bezig, komt naar het Marktplein in Tienen. De 20-jarige popnimf uit Bergen - pianiste van opleiding - charmeert met frisse elektronica en kwetsbare vocals. Suikerrock had al Balthazar en dEUS op de zaterdagaffiche. Meer namen volgen later.