Studio Brussel heeft woensdagochtend het startschot gegeven voor de negende van zijn jaarlijkse solidariteitsactie Music for life. Ook dit jaar kan wie dat wil geld inzamelen voor een zelfgekozen goed doel. Tijdens de week voor Kerstmis, van 18 tot en met 24 december, maakt de jongerenzender er samen met de luisteraars opnieuw 'De Warmste Week' van, vanuit Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom. Er zullen opnieuw een resem artiesten de revue passeren voor een benefietconcert.

U kunt opnieuw tegen betaling een plaatje aanvragen of zelf een geldinzamelingsactie voor een goed doel op poten zetten, die echter wel op voorhand moet geregistreerd worden op de website musicforlife.be. Dat goede doel moet een Vlaamse vzw zijn die zich inzet voor de levenskwaliteit van anderen en hun omgeving. De Koning Boudewijnstichting, de structurele partner van Music for life, zal er net als vorig jaar voor zorgen dat al het ingezamelde geld bij de juiste vzw terechtkomt.

Vorig jaar stond de teller op 2,5 miljoen euro. Dat geld ging naar in totaal 732 verschillende goede doelen. (DB)

Studio Brussel heeft woensdagochtend het startschot gegeven voor de negende van zijn jaarlijkse solidariteitsactie Music for life. Ook dit jaar kan wie dat wil geld inzamelen voor een zelfgekozen goed doel. Tijdens de week voor Kerstmis, van 18 tot en met 24 december, maakt de jongerenzender er samen met de luisteraars opnieuw 'De Warmste Week' van, vanuit Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom. Er zullen opnieuw een resem artiesten de revue passeren voor een benefietconcert. U kunt opnieuw tegen betaling een plaatje aanvragen of zelf een geldinzamelingsactie voor een goed doel op poten zetten, die echter wel op voorhand moet geregistreerd worden op de website musicforlife.be. Dat goede doel moet een Vlaamse vzw zijn die zich inzet voor de levenskwaliteit van anderen en hun omgeving. De Koning Boudewijnstichting, de structurele partner van Music for life, zal er net als vorig jaar voor zorgen dat al het ingezamelde geld bij de juiste vzw terechtkomt.Vorig jaar stond de teller op 2,5 miljoen euro. Dat geld ging naar in totaal 732 verschillende goede doelen. (DB)