De tickets voor het optreden van de Belgische artiest in New York kunnen vanaf vrijdag 12 december besteld worden. De concertzaal waar hij zal optreden is een van de bekendste hallen ter wereld. MSG heeft zelfs een eigen televisiekanaal en een eigen slagzin, namelijk The World Most Famous Arena.

Stromae zal op 1 oktober 2015 zijn opwachting maken in de legendarische concerthal. Onder meer Elton John, Elvis Presley, The Police, Lady Gaga, Michael Jackson, Madonna en Neil Diamond gingen hem voor.

(LP)

De tickets voor het optreden van de Belgische artiest in New York kunnen vanaf vrijdag 12 december besteld worden. De concertzaal waar hij zal optreden is een van de bekendste hallen ter wereld. MSG heeft zelfs een eigen televisiekanaal en een eigen slagzin, namelijk The World Most Famous Arena. Stromae zal op 1 oktober 2015 zijn opwachting maken in de legendarische concerthal. Onder meer Elton John, Elvis Presley, The Police, Lady Gaga, Michael Jackson, Madonna en Neil Diamond gingen hem voor. (LP)