Het huwelijksfeest vond plaats in het Martin's Patershof, een oude kerk die werd omgebouwd tot viersterrenhotel.

De krant Het Nieuwsblad schrijft dat de voorbereidingen al meer dan een halfjaar bezig waren, maar de circa 180 gasten wisten tot op het allerlaatste moment van niets. Zij waren immers uitgenodigd voor 'een feestje'. Pas bij de verschijning van Père Gilbert, die ook het huwelijk van prins Laurent en Claire leidde, werd duidelijk dat Van Haver en Barbier elkaar het jawoord zouden geven.

Coralie Barbier is de persoonlijke styliste van de wereldster. Het koppel zou al goed twee jaar een relatie hebben. Eerder vormde Stromae een koppel met ex-Miss België Tatiana Silva. (KVDA)

Het huwelijksfeest vond plaats in het Martin's Patershof, een oude kerk die werd omgebouwd tot viersterrenhotel. De krant Het Nieuwsblad schrijft dat de voorbereidingen al meer dan een halfjaar bezig waren, maar de circa 180 gasten wisten tot op het allerlaatste moment van niets. Zij waren immers uitgenodigd voor 'een feestje'. Pas bij de verschijning van Père Gilbert, die ook het huwelijk van prins Laurent en Claire leidde, werd duidelijk dat Van Haver en Barbier elkaar het jawoord zouden geven.Coralie Barbier is de persoonlijke styliste van de wereldster. Het koppel zou al goed twee jaar een relatie hebben. Eerder vormde Stromae een koppel met ex-Miss België Tatiana Silva. (KVDA)