NPR (National Public Radio) is een onafhankelijke Amerikaanse non-profitinstelling met zijn hoofdkwartier in Washington. Op de website van de instelling kunnen de platen 'St. Vincent' en 'Morning Phase', die eind februari gelanceerd worden, nu al worden beluisterd via streaming.

Voor St. Vincent is is haar gelijknamige album haar vierde telg terwijl Beck al aan zijn twaalfde plaat toe is met 'Morning Phase'. De nieuwste van Beck wordt aangekondigd als het vervolg op 'Sea Change' uit 2002. Het was van 2008 met 'Modern Guilt' geleden dat de Amerikaanse artiest nog een plaat uit heeft uitgebracht. (LP)

NPR (National Public Radio) is een onafhankelijke Amerikaanse non-profitinstelling met zijn hoofdkwartier in Washington. Op de website van de instelling kunnen de platen 'St. Vincent' en 'Morning Phase', die eind februari gelanceerd worden, nu al worden beluisterd via streaming. Voor St. Vincent is is haar gelijknamige album haar vierde telg terwijl Beck al aan zijn twaalfde plaat toe is met 'Morning Phase'. De nieuwste van Beck wordt aangekondigd als het vervolg op 'Sea Change' uit 2002. Het was van 2008 met 'Modern Guilt' geleden dat de Amerikaanse artiest nog een plaat uit heeft uitgebracht. (LP)