Het derde studioalbum van voormalig Belle & Sebastian-celliste Isobel Campbell en Subpopveteraan Mark Lanegan verschijnt volgende week, maar is nu al online te beluisteren.

Volgens muziekjournalist (V.B.), deze week in Knack Focus, klinkt 'Hawk' gevarieerder dan voorgangers 'Ballad Of The Broken Seas' en 'Sunday At Devil Dirt'. Met dank aan de gastbijdrages van James Iha (Smashing Pumpkins) en Willy Mason, en de bluesballades en flarden freejazz en pop noir die de plaat rijk is. Maar oordeel vooral zelf, na het beluisteren van deze stream.

Michael Ilegems

Het derde studioalbum van voormalig Belle & Sebastian-celliste Isobel Campbell en Subpopveteraan Mark Lanegan verschijnt volgende week, maar is nu al online te beluisteren. Volgens muziekjournalist (V.B.), deze week in Knack Focus, klinkt 'Hawk' gevarieerder dan voorgangers 'Ballad Of The Broken Seas' en 'Sunday At Devil Dirt'. Met dank aan de gastbijdrages van James Iha (Smashing Pumpkins) en Willy Mason, en de bluesballades en flarden freejazz en pop noir die de plaat rijk is. Maar oordeel vooral zelf, na het beluisteren van deze stream. Michael Ilegems