Op 20 en 21 september concerteert Morrissey in Hammersmith Apollo in Londen. In een verklaring op een fansite zegt de zanger dat het wel eens zijn laatste shows op Britse bodem zouden kunnen zijn. De man zit op dit moment zonder platenfirma, nadat Harvest Records vorig jaar de samenwerking met hem beëindigde.

'De kans dat Britse platenfirma's nog in ons geïnteresseerd zullen zijn, is nul', klinkt het. 'Zonder releases heeft het geen zin om nog te toeren. We zijn ons publiek dankbaar voor haar interesse en loyaliteit, 28 jaar lang.'

Hoe de toekomst van Morrissey er buiten Groot-Brittannië uitziet, is nog niet duidelijk. Op 28 september speelt hij alleszins nog eens in de Ancienne Belgique. Dat optreden is uitverkocht. (JVL)

Op 20 en 21 september concerteert Morrissey in Hammersmith Apollo in Londen. In een verklaring op een fansite zegt de zanger dat het wel eens zijn laatste shows op Britse bodem zouden kunnen zijn. De man zit op dit moment zonder platenfirma, nadat Harvest Records vorig jaar de samenwerking met hem beëindigde.'De kans dat Britse platenfirma's nog in ons geïnteresseerd zullen zijn, is nul', klinkt het. 'Zonder releases heeft het geen zin om nog te toeren. We zijn ons publiek dankbaar voor haar interesse en loyaliteit, 28 jaar lang.'Hoe de toekomst van Morrissey er buiten Groot-Brittannië uitziet, is nog niet duidelijk. Op 28 september speelt hij alleszins nog eens in de Ancienne Belgique. Dat optreden is uitverkocht. (JVL)