Stone Temple Pilots heeft zijn zanger Scott Weiland de bons gegeven. De Amerikaanse rockband die halfweg de eighties uit de grond werd gestampt en enkele hits scoorde tijdens de jaren '90, gaf geen reden op. 'Mijn advocaat zal de zaak wel uitpluizen', zei de 45-jarige frontman in een korte reactie.

Stone Temple Pilots forceerde de grote doorbraak tijdens de hoogdagen van de grunge dankzij het grijsgedraaide 'Plush', in 1993, en 'Interstate Love Song'. Tussen 2003 en 2008 lastte de band een 'rustperiode' in. Weiland stapte toen over naar de zogenaamde supergroep Velvet Revolver, met onder andere ex-Guns N' Roses Slash. Ook daar werd hij aan de deur gezet wegens 'onfatsoenlijk gedrag en persoonlijke problemen'.

Weiland gaat het nu solo proberen. In maart start zijn tournee door Noord-Amerika. (DB)

Stone Temple Pilots heeft zijn zanger Scott Weiland de bons gegeven. De Amerikaanse rockband die halfweg de eighties uit de grond werd gestampt en enkele hits scoorde tijdens de jaren '90, gaf geen reden op. 'Mijn advocaat zal de zaak wel uitpluizen', zei de 45-jarige frontman in een korte reactie. Stone Temple Pilots forceerde de grote doorbraak tijdens de hoogdagen van de grunge dankzij het grijsgedraaide 'Plush', in 1993, en 'Interstate Love Song'. Tussen 2003 en 2008 lastte de band een 'rustperiode' in. Weiland stapte toen over naar de zogenaamde supergroep Velvet Revolver, met onder andere ex-Guns N' Roses Slash. Ook daar werd hij aan de deur gezet wegens 'onfatsoenlijk gedrag en persoonlijke problemen'.Weiland gaat het nu solo proberen. In maart start zijn tournee door Noord-Amerika. (DB)