'57th & 9th', het twaalfde soloalbum van de inmiddels 65-jarige Sting, is zijn eerste poprockproject in een tiental jaar. Zijn literaire teksten, boodschappen, fraai gitaarwerk en hese accenten vormen nog altijd zijn muzikale handelsmerk.

Afgelopen weekend stond de voormalige zanger van The Police nog in Bataclan. Hij was zo de eerste artiest die optrad in de Parijse zaal na de aanslagen.

Vandaag kondigde de zanger een nieuwe reeks concertdata in Noord-Amerika en Europa aan. Op zondag 2 april staat hij in Vorst Nationaal.

Tijdens de concertreeksen wordt Sting vergezeld van een driekoppige band met Dominic Miller (al vele jaren de gitarist van Sting), Josh Freese op drums en Rufus Miller op gitaar. Als special guests treden singer-songwriter Joe Sumner en Tex-Mex-band The Last Bandoleros uit San Antonio op.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 21 november.

'57th & 9th', het twaalfde soloalbum van de inmiddels 65-jarige Sting, is zijn eerste poprockproject in een tiental jaar. Zijn literaire teksten, boodschappen, fraai gitaarwerk en hese accenten vormen nog altijd zijn muzikale handelsmerk. Afgelopen weekend stond de voormalige zanger van The Police nog in Bataclan. Hij was zo de eerste artiest die optrad in de Parijse zaal na de aanslagen. Vandaag kondigde de zanger een nieuwe reeks concertdata in Noord-Amerika en Europa aan. Op zondag 2 april staat hij in Vorst Nationaal. Tijdens de concertreeksen wordt Sting vergezeld van een driekoppige band met Dominic Miller (al vele jaren de gitarist van Sting), Josh Freese op drums en Rufus Miller op gitaar. Als special guests treden singer-songwriter Joe Sumner en Tex-Mex-band The Last Bandoleros uit San Antonio op.Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 21 november.