De On Stage Together-tournee waarmee Sting en Paul Simon in Noord-Amerika bijzonder succesvol zijn, steekt in maart 2015 de Grote Plas over. Op 18 maart geven ze hun eerste concert op Europese bodem, in Krakau; zes dagen later staan ze in het Antwerpse Sportpaleis.

Op het programma staan klassiekers uit het oeuvre van beide artiesten, inclusief dat van The Police en het duo 'Simon & Garfunkel. Dat zijn er heel wat: van 'Boy In The Bubble' tot 'Every Breath You Take', en van 'Fields Of Gold' tot 'The Boxer'. De voorverkoop start op 19 september.

Het idee om samen de hort op te gaan onstond vorig jaar in de coulissen van de benefietavond voor deRobin Hood Foundation, waar ze voor het eerst samen optraden.

De On Stage Together-tournee waarmee Sting en Paul Simon in Noord-Amerika bijzonder succesvol zijn, steekt in maart 2015 de Grote Plas over. Op 18 maart geven ze hun eerste concert op Europese bodem, in Krakau; zes dagen later staan ze in het Antwerpse Sportpaleis. Op het programma staan klassiekers uit het oeuvre van beide artiesten, inclusief dat van The Police en het duo 'Simon & Garfunkel. Dat zijn er heel wat: van 'Boy In The Bubble' tot 'Every Breath You Take', en van 'Fields Of Gold' tot 'The Boxer'. De voorverkoop start op 19 september.Het idee om samen de hort op te gaan onstond vorig jaar in de coulissen van de benefietavond voor deRobin Hood Foundation, waar ze voor het eerst samen optraden.