Stephen Malkmus en Beck zijn samen de studio in gedoken. Waarom ze dat deden is vooralsnog niet duidelijk: werken ze samen aan een plaat of is Beck de producer van het nieuwe album van Stephen Malkmus and The Jicks?

Op antwoorden zullen we sowieso nog even moeten wachten. Malkmus is namelijk nog tot eind september op tournee met zijn vorige band Pavement. Daarna wil de flegmatische frontman zich terug volledig wijden aan zijn werk met The Jicks.

Malkmus en Beck zijn trouwens al jaren goede vrienden.

Stephen Malkmus and The Jicks' Discretion Grove:

Freek Lauwers

Stephen Malkmus en Beck zijn samen de studio in gedoken. Waarom ze dat deden is vooralsnog niet duidelijk: werken ze samen aan een plaat of is Beck de producer van het nieuwe album van Stephen Malkmus and The Jicks? Op antwoorden zullen we sowieso nog even moeten wachten. Malkmus is namelijk nog tot eind september op tournee met zijn vorige band Pavement. Daarna wil de flegmatische frontman zich terug volledig wijden aan zijn werk met The Jicks. Malkmus en Beck zijn trouwens al jaren goede vrienden. Stephen Malkmus and The Jicks' Discretion Grove:Freek Lauwers