"We hadden het concert net achter de rug en waren in de kleedkamer om iets te eten. Kennelijk heeft hij de bassist laten weten dat hij zich niet goed voelde", laat de manager weten. Abrahamian zonderde zich af in een ruimte en zakte in elkaar toen hij telefoneerde met zijn verloofde.

De bandleden van Starship zijn in shock door het plotse overlijden van hun gitarist. 'Wij zullen u missen, broeder, rust in vrede' lieten ze via Twitter weten. Enkele uren voordien tweette ze nog. Fijne zondag, Starshippers! Wij zijn klaar om vandaag in Norfolk, Nebraska, te gaan rocken'.

Abrahamian maakte twaalf jaar deel uit van Starship. De groep, voordien Jefferson Starship, is een overblijfsel van de legendarische Californische band Jefferson Airplane. Starship kende door de jaren heen veel personeelswijzigingen. Hun bekendste hits waren 'Nothing's Gonna Stop Us Now' en 'We Built This City (on Rock and Roll)'. (Belga/DB)

"We hadden het concert net achter de rug en waren in de kleedkamer om iets te eten. Kennelijk heeft hij de bassist laten weten dat hij zich niet goed voelde", laat de manager weten. Abrahamian zonderde zich af in een ruimte en zakte in elkaar toen hij telefoneerde met zijn verloofde. De bandleden van Starship zijn in shock door het plotse overlijden van hun gitarist. 'Wij zullen u missen, broeder, rust in vrede' lieten ze via Twitter weten. Enkele uren voordien tweette ze nog. Fijne zondag, Starshippers! Wij zijn klaar om vandaag in Norfolk, Nebraska, te gaan rocken'. Abrahamian maakte twaalf jaar deel uit van Starship. De groep, voordien Jefferson Starship, is een overblijfsel van de legendarische Californische band Jefferson Airplane. Starship kende door de jaren heen veel personeelswijzigingen. Hun bekendste hits waren 'Nothing's Gonna Stop Us Now' en 'We Built This City (on Rock and Roll)'. (Belga/DB)