Onlangs maakte The Boss al bekend dat hij in 2012 opnieuw op wereldtournee zou trekken. Daarbij maakt hij slechts plaats voor enkele festival, onder meer Roskilde, Isle of Wight en dus ook Pinkpop. Zijn concert op maandag 28 mei, de slotdag van het driedaagse festivals in Landgraaf, zal meteen zijn enige optreden in de Benelux zijn.

Samen met zijn E Street Band speelde hij er al eenmaal eerder in 2009. Nu zal Springsteen het wel moeten doen zonder zijn legendarische saxofonist Clarence Clemons die afgelopen zomer aan een hartaanval stierf. Op zijn website laat de ondertussen 52-jarige rocker weten dat hij met spanning uitkijkt naar zijn nieuwe tournee en plannen voor volgend jaar. (TG)

Onlangs maakte The Boss al bekend dat hij in 2012 opnieuw op wereldtournee zou trekken. Daarbij maakt hij slechts plaats voor enkele festival, onder meer Roskilde, Isle of Wight en dus ook Pinkpop. Zijn concert op maandag 28 mei, de slotdag van het driedaagse festivals in Landgraaf, zal meteen zijn enige optreden in de Benelux zijn. Samen met zijn E Street Band speelde hij er al eenmaal eerder in 2009. Nu zal Springsteen het wel moeten doen zonder zijn legendarische saxofonist Clarence Clemons die afgelopen zomer aan een hartaanval stierf. Op zijn website laat de ondertussen 52-jarige rocker weten dat hij met spanning uitkijkt naar zijn nieuwe tournee en plannen voor volgend jaar. (TG)