De Amerikaanse rapper P Diddy heeft in een YouTube-filmpje een nieuwe naam voor zichzelf aangekondigd. Vanaf nu gaat Diddy - weliswaar slechts tijdelijk - door het leven als 'Swag'. Om zijn comeback na een zware ziekteaanval te vieren, mogen fans, vrienden, kennissen en vijanden hem vanaf nu aanspreken met 'Swag'.

'Ik was een hele week ziek. Ik had dus veel tijd om na te denken terwijl ik bijna onder de lakens aan het sterven was aan koorts', aldus Diddy in het filmpje. 'Maar ik ben niet dood, ik leef nog. Dus ik heb beslist om mijn naam voor één week te veranderen in Swag, ter ere van mijn comeback.'

Enig opzoekwerk in Urban Dictionary's etc leert ons dat 'Swag' hetzelfde wil betekenen als 'de manier waarop iemand zichzelf presenteert en aldus een bepaalde stijl heeft.' P Diddy's vrienden en entourage tonen u in het onderstaande filmpje hoe dat Diddy aanspreken met 'Swag' precies in zijn werk gaat. De rapper heeft voor de gelegenheid zelfs een speciale Twitter-account aangemaakt.

N.M.

De Amerikaanse rapper P Diddy heeft in een YouTube-filmpje een nieuwe naam voor zichzelf aangekondigd. Vanaf nu gaat Diddy - weliswaar slechts tijdelijk - door het leven als 'Swag'. Om zijn comeback na een zware ziekteaanval te vieren, mogen fans, vrienden, kennissen en vijanden hem vanaf nu aanspreken met 'Swag'. 'Ik was een hele week ziek. Ik had dus veel tijd om na te denken terwijl ik bijna onder de lakens aan het sterven was aan koorts', aldus Diddy in het filmpje. 'Maar ik ben niet dood, ik leef nog. Dus ik heb beslist om mijn naam voor één week te veranderen in Swag, ter ere van mijn comeback.' Enig opzoekwerk in Urban Dictionary's etc leert ons dat 'Swag' hetzelfde wil betekenen als 'de manier waarop iemand zichzelf presenteert en aldus een bepaalde stijl heeft.' P Diddy's vrienden en entourage tonen u in het onderstaande filmpje hoe dat Diddy aanspreken met 'Swag' precies in zijn werk gaat. De rapper heeft voor de gelegenheid zelfs een speciale Twitter-account aangemaakt. N.M.