Dat Scary Spice de twintigste verjaardag van de Spice Girls wou vieren, wisten we al, maar nu meldt The Sun dat ook Emma, Geri en Mel C een reünie zien zitten. Het zou de meidengroep meer dan 10 miljoen pond (14,20 miljoen euro) elk opbrengen.

Posh Spice, ook bekend als Victoria Beckham of de partner van de Britse voetballer David Beckham, zou het te druk hebben met haar familie en modelijn om mee te spelen. Maar ze sprak via Twitter haar steun uit aan de andere meiden.

Maar volgens Emma Bunton is het nieuws ietwat voorbarig. 'Als het gebeurt, en het is concreet, en we iets beslissen, dan laten we het jullie weten', reageert de zangeres, die vroeger bekendstond als Baby Spice, vrijdagmorgen in haar radioshow 'Heart Breakfast'. 'Maar momenteel gebeurt er niets.'

De Spice-bron in The Sun is nochtans formeel: 'Dit wordt een van de grootste reünies in de geschiedenis van de popmuziek. Heel veel mensen willen dat de Spice Girls terug samenkomen, vooral nu de nostalgie begint toe te slaan." Nostalgie? Ja, u wordt echt oud: volgende zomer zal het 20 jaar geleden zijn dat Wannabe werd uitgebracht.

Beste girlsband aller tijden

Ginger, Posh, Baby, Scary en Sporty, zoals de dames zich lieten aanspreken, verkochten zowat 75 miljoen platen en hadden negen nummer 1-hits. Hun debuutplaat, Spice, maakte van het vijftal de snelst verkopende Britse band sinds The Beatles.

Hoe die reünietournee er zal uitzien? Daar kan je je een beeld van vormen als je hun optreden op de Olympische Spelen in 2012 nog eens bekijkt.

(Belga/DB/EK)

Dat Scary Spice de twintigste verjaardag van de Spice Girls wou vieren, wisten we al, maar nu meldt The Sun dat ook Emma, Geri en Mel C een reünie zien zitten. Het zou de meidengroep meer dan 10 miljoen pond (14,20 miljoen euro) elk opbrengen. Posh Spice, ook bekend als Victoria Beckham of de partner van de Britse voetballer David Beckham, zou het te druk hebben met haar familie en modelijn om mee te spelen. Maar ze sprak via Twitter haar steun uit aan de andere meiden. Maar volgens Emma Bunton is het nieuws ietwat voorbarig. 'Als het gebeurt, en het is concreet, en we iets beslissen, dan laten we het jullie weten', reageert de zangeres, die vroeger bekendstond als Baby Spice, vrijdagmorgen in haar radioshow 'Heart Breakfast'. 'Maar momenteel gebeurt er niets.'De Spice-bron in The Sun is nochtans formeel: 'Dit wordt een van de grootste reünies in de geschiedenis van de popmuziek. Heel veel mensen willen dat de Spice Girls terug samenkomen, vooral nu de nostalgie begint toe te slaan." Nostalgie? Ja, u wordt echt oud: volgende zomer zal het 20 jaar geleden zijn dat Wannabe werd uitgebracht. Ginger, Posh, Baby, Scary en Sporty, zoals de dames zich lieten aanspreken, verkochten zowat 75 miljoen platen en hadden negen nummer 1-hits. Hun debuutplaat, Spice, maakte van het vijftal de snelst verkopende Britse band sinds The Beatles.Hoe die reünietournee er zal uitzien? Daar kan je je een beeld van vormen als je hun optreden op de Olympische Spelen in 2012 nog eens bekijkt. (Belga/DB/EK)