Everything changes when you get lost in music, kondigt het begin van de documentaire aan. In de prent volgt Amerikaanse documentairemaker Amy Grill zes prominenten uit de globale technoscene, van de immer geniale Wighnomy Brothers tot het Berlijnse Modeselektor. Ook Miss Kittin, Apparat, Michael Mayer en andere pioniers uit de technowereld doen hun bijdrage.

Morgen komt de DVD uit in de Verenigde Staten, maar uiteraard is downloaden ook een optie. Dit kan hier.
De documentaire probeert naast informeren ook de stereotypen uit de technowereld te doorbreken, en geeft de kijker meer inzicht in de wereld van de elektronische muziekproductie. DJ zijn is meer dan aan knopjes draaien, het is een manier van leven, een passie, een vak.

Als smaakmaker kunt u al hier alvast even de podcast van DJ Baltimoroder checken. Daaronder vindt u nog de trailer van Speaking in Code.

Documentairemaker Amy Grill werkte samen meer dan vier jaar aan de documentaire, en legt in onderstaand fragment uit waarom ook zij al snel werd meegesleept in de wondere wereld van good electronic music.

Elisah Vandaele

Everything changes when you get lost in music, kondigt het begin van de documentaire aan. In de prent volgt Amerikaanse documentairemaker Amy Grill zes prominenten uit de globale technoscene, van de immer geniale Wighnomy Brothers tot het Berlijnse Modeselektor. Ook Miss Kittin, Apparat, Michael Mayer en andere pioniers uit de technowereld doen hun bijdrage. Morgen komt de DVD uit in de Verenigde Staten, maar uiteraard is downloaden ook een optie. Dit kan hier. De documentaire probeert naast informeren ook de stereotypen uit de technowereld te doorbreken, en geeft de kijker meer inzicht in de wereld van de elektronische muziekproductie. DJ zijn is meer dan aan knopjes draaien, het is een manier van leven, een passie, een vak. Als smaakmaker kunt u al hier alvast even de podcast van DJ Baltimoroder checken. Daaronder vindt u nog de trailer van Speaking in Code.Documentairemaker Amy Grill werkte samen meer dan vier jaar aan de documentaire, en legt in onderstaand fragment uit waarom ook zij al snel werd meegesleept in de wondere wereld van good electronic music.Elisah Vandaele