De Braziliaanse thrashmetalband Soulfly, The Monolith Deathcult, Crucified Barbara en Thy Art Is Murder zijn de laatste namen voor de 18e editie van Graspop, de hoogmis voor hardrock- en metalfans in Dessel.

Met acts als Iron Maiden, Twisted Sister, Slipknot, King Diamond, Korn, In Flames, Helloween, Within Temptation, Stone Sour, Saxon, Bullet for My Valentine, Mayhem, Testament, Down W.A.S.P en de New Yorkse glamrockers van Twisted Sister heeft het festival ook dit jaar alles in huis om er een aardig driedaags metalfeestje van te maken.

Graspop Metal Meeting vindt plaats van vrijdag 28 tot en met zondag 30 juni 2013. (DB)

De Braziliaanse thrashmetalband Soulfly, The Monolith Deathcult, Crucified Barbara en Thy Art Is Murder zijn de laatste namen voor de 18e editie van Graspop, de hoogmis voor hardrock- en metalfans in Dessel.Met acts als Iron Maiden, Twisted Sister, Slipknot, King Diamond, Korn, In Flames, Helloween, Within Temptation, Stone Sour, Saxon, Bullet for My Valentine, Mayhem, Testament, Down W.A.S.P en de New Yorkse glamrockers van Twisted Sister heeft het festival ook dit jaar alles in huis om er een aardig driedaags metalfeestje van te maken. Graspop Metal Meeting vindt plaats van vrijdag 28 tot en met zondag 30 juni 2013. (DB)