Speciaal voor de afgelopen dertigste verjaardagseditie van Pukkelpop riep Mauro Pawlowski zijn Evil Superstars nog eens samen. Die kwamen in Kiewit misschien wel strakker voor de dag dan in de nineties - een deel van het concert kan je hier herbekijken. Achteraf werd backstage gefluisterd dat er mogelijk meerdere concerten zouden volgen.

En zo geschiedt: Pawlowski, Tim Vanhamel en co. zijn nu ook toegevoegd aan de affiche van Sonic City. Het Kortrijkse festival, dat op 21 en 22 november voor de achtste keer plaatsvindt in muziekclub De Kreun en dat onder meer Viet Cong (curator), The Thurston Moore Band, The Pop Group en Chelsea Wolfe op de affiche heeft staan, laste zelfs een extra dag in voor de Superstars: op donderdag 19 november. The Germans, eveneens subliem op de voorbije Pukkelpopjaargang, zullen het voorprogramma verzorgen.

De ticketverkoop voor het Evil Superstars-concert op Sonic City gaat van start op vrijdag 11 september om 12u via www.soniccity.be. Kaartjes kosten 25 euro (en 22 euro voor mensen met een Kreuncard). Voor zaterdag 21 en zondag 22 november zijn alle tickets reeds de deur uit.

Op 20 november doet Evil Superstars ook het Nederlandse festival Le Guess Who? aan, dat doorgaat op verschillende locaties in de Utrechtse binnenstad. Verder staan daar onder meer Destroyer, Deerhunter en Sunn O))) op het programma. Dagtickets en passe-partouts zijn verkrijgbaar via www.leguesswho.com.

Speciaal voor de afgelopen dertigste verjaardagseditie van Pukkelpop riep Mauro Pawlowski zijn Evil Superstars nog eens samen. Die kwamen in Kiewit misschien wel strakker voor de dag dan in de nineties - een deel van het concert kan je hier herbekijken. Achteraf werd backstage gefluisterd dat er mogelijk meerdere concerten zouden volgen.En zo geschiedt: Pawlowski, Tim Vanhamel en co. zijn nu ook toegevoegd aan de affiche van Sonic City. Het Kortrijkse festival, dat op 21 en 22 november voor de achtste keer plaatsvindt in muziekclub De Kreun en dat onder meer Viet Cong (curator), The Thurston Moore Band, The Pop Group en Chelsea Wolfe op de affiche heeft staan, laste zelfs een extra dag in voor de Superstars: op donderdag 19 november. The Germans, eveneens subliem op de voorbije Pukkelpopjaargang, zullen het voorprogramma verzorgen. De ticketverkoop voor het Evil Superstars-concert op Sonic City gaat van start op vrijdag 11 september om 12u via www.soniccity.be. Kaartjes kosten 25 euro (en 22 euro voor mensen met een Kreuncard). Voor zaterdag 21 en zondag 22 november zijn alle tickets reeds de deur uit.Op 20 november doet Evil Superstars ook het Nederlandse festival Le Guess Who? aan, dat doorgaat op verschillende locaties in de Utrechtse binnenstad. Verder staan daar onder meer Destroyer, Deerhunter en Sunn O))) op het programma. Dagtickets en passe-partouts zijn verkrijgbaar via www.leguesswho.com.