Soldier's Heart stopt ermee. Op 21 december speelt de groep haar afscheidsconcert in de Democrazy in Gent. De band rond Sylvie Kreusch, die zelf de stekker eruit trekt, bestaat vier jaar. 'Het is tijd voor iets anders, iets nieuws', klinkt het op Facebook. 'Let It All End, het begin van de plaat, wordt nu het einde van Soldier's Heart. Kom een laatste keer met ons dansen', roept de groep op.

Soldier's Heart brak in 2013 door via De Nieuwe Lichting, de talentenjacht van Studio Brussel. Met de hit African Fire schuimden ze toen de zomerfestivals af.

In mei dit jaar volgde de debuutplaat Night by Night. Dat zal dus het enige volledige album van het kwintet blijven. (JVL)

Soldier's Heart stopt ermee. Op 21 december speelt de groep haar afscheidsconcert in de Democrazy in Gent. De band rond Sylvie Kreusch, die zelf de stekker eruit trekt, bestaat vier jaar. 'Het is tijd voor iets anders, iets nieuws', klinkt het op Facebook. 'Let It All End, het begin van de plaat, wordt nu het einde van Soldier's Heart. Kom een laatste keer met ons dansen', roept de groep op. Soldier's Heart brak in 2013 door via De Nieuwe Lichting, de talentenjacht van Studio Brussel. Met de hit African Fire schuimden ze toen de zomerfestivals af. In mei dit jaar volgde de debuutplaat Night by Night. Dat zal dus het enige volledige album van het kwintet blijven. (JVL)