Na headliner Fleetwood Mac is de tweede naam op de affiche van Werchter Boutique bekend: Snow Patrol. De band rond Gary Lightbody stond vorig jaar nog op het reguliere Rock Werchter met haar nieuwe album Wildness. Dat lanceerde de groep weer na enkele rustige jaren met hits als als Don't Give In. Verder brengt de band natuurlijk de grote hits mee die ze in het eerste decennium van deze eeuw scoorde, van Chasing Cars tot Shut Your Eyes.

De ticketverkoop voor Werchter Boutique 2019 is aan de gang via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. Een kaartje kost 92 euro.

Eerder analyseerden we het succes van Fleetwood Mac al uitgebreid. Herlees het stuk hier.

Na headliner Fleetwood Mac is de tweede naam op de affiche van Werchter Boutique bekend: Snow Patrol. De band rond Gary Lightbody stond vorig jaar nog op het reguliere Rock Werchter met haar nieuwe album Wildness. Dat lanceerde de groep weer na enkele rustige jaren met hits als als Don't Give In. Verder brengt de band natuurlijk de grote hits mee die ze in het eerste decennium van deze eeuw scoorde, van Chasing Cars tot Shut Your Eyes. De ticketverkoop voor Werchter Boutique 2019 is aan de gang via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. Een kaartje kost 92 euro.