Slash krijgt een ster op de Hollywood Walk of Fame, het bekende stukje trottoir dat langs Hollywood Boulevard en Vine Street loopt in Hollywood. De ster van de 46-jarige Guns N' Roses-gitarist zal vanaf 10 juli schitteren tussen die van meer dan 2000 andere grootheden. Hij krijgt de onderscheiding in aanwezigheid van onder andere Charlie Sheen en Robert Evans. Na de inhuldigingsceremonie geeft de rocker in het Hard Rock Café een akoestisch privéconcert met Myles Kennedy, de zanger van zijn band.

Slash is het eerste lid van Guns N' Roses die een plaatsje krijgt op de bekende stoep. Hij liet onlangs weten geen behoefte meer te hebben om met Guns N' Roses op het podium te staan. (DB)

Slash krijgt een ster op de Hollywood Walk of Fame, het bekende stukje trottoir dat langs Hollywood Boulevard en Vine Street loopt in Hollywood. De ster van de 46-jarige Guns N' Roses-gitarist zal vanaf 10 juli schitteren tussen die van meer dan 2000 andere grootheden. Hij krijgt de onderscheiding in aanwezigheid van onder andere Charlie Sheen en Robert Evans. Na de inhuldigingsceremonie geeft de rocker in het Hard Rock Café een akoestisch privéconcert met Myles Kennedy, de zanger van zijn band. Slash is het eerste lid van Guns N' Roses die een plaatsje krijgt op de bekende stoep. Hij liet onlangs weten geen behoefte meer te hebben om met Guns N' Roses op het podium te staan. (DB)